Εγγραφές 2014
Κάθε χρόνο οι επιτυχίες των μαθητών μας, αλλά πολύ περισσότερο τα χαρούμενα χαμόγελά τους γεμίζουν το φροντιστήριό μας. Οι εγγραφές άρχισαν την 1η του Σεπτέμβρη και ήδη οι νέοι μαθητές μας, που συστήσατε εσείς έχουν γίνει πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Επειδή όμως οι θέσεις των τμημάτων είναι αυστηρά προκαθορισμένες και αναγκαστικά λίγες, μιας και διδάσκει σε όλα τα επίπεδα μόνο η κυρία Μαρίνα Αργυροηλιοπούλου, θα ήταν καλό οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Οι εκπτώσεις μας για κατόχους κάρτας ανεργίας (30%) και τα οικογενειακά μας οικονομικά πακέτα (20%) ισχύουν και φέτος. Θα τηρηθεί απόλυτα σειρά προτεραιότητας, ανεξάρτητα από το αν οι μαθητές μας ανήκουν ή όχι στους δικαιούχους έκπτωσης. Σας περιμένουμε για ενημέρωση σχετικά με τη μέθοδο Ελληνογερμανικού Γλωσσικού Συσχετισμού Deutsch für Griechen κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή 11.30-21.30, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 11.30-17.30 ή εκτάκτως κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Καλή σχολική χρονιά!
Ευχαριστούμε που μας γεμίσατε!
Αγαπητοί μας μαθητές, παλιοί και νέοι! Ευχαριστούμε που και εφέτος μας γεμίσατε με την αγάπη σας, με την επιτυχία σας, με τις συστάσεις σας στους φίλους σας και με την εγγραφή σας στο φροντιστήριό μας. Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή απόλαυση στο ταξίδι της εκμάθησης της γερμανικής με τη μέθοδο του Στάθη Αργυροηλιόπουλου, Deutsch für Griechen.
Εγγραφές - Εκπτώσεις
Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Οι εγγραφές άρχισαν στις 2 του Σεπτέμβρη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Γι αυτό μην αναβάλετε την ενημέρωσή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα από τις 12:00 έως τις 21:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Έκπτωση 10% έχουν όσοι έκαναν την εγγραφή τους για το νέο έτος μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013 και όσοι μαθητές γραφτούν δύο μαζί, έκπτωση 20% έχουν οι κάτοχοι ευρωπαϊκής κάρτας νέων. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συζητείται ξεχωριστά και κατ' ιδίαν. Το φροντιστήριο M-Argyroiliopoulou διδάσκει γερμανικά με τη μέθοδο Ελληνογερμανικού Γλωσσικού Συσχετισμού του Στάθη Αργυροηλιόπουλου "Deutsch für Griechen", αλλά δεν έχει σχέση με τα φροντιστήρια Deutsch für Griechen. Ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μόνο στο φροντιστήριό μας: M-Argyroiliopoulou, Πύλου 13, Χαλάνδρι. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά την έξυπνη μέθοδο που έκανε την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας... παιχνίδι!
Οι μαθητές μας μιλούν για μας στο Facebook
Στην παρακάτω ιστοσελίδα θα διαβάσετε την γνώμη κάποιων μαθητών που πέρασαν από το φροντιστήριό μας. Τους το ζητήσαμε, ώστε εσείς, οι ενδιαφερόμενοι, να έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να τους "ρωτήσετε" κατά κάποιο τρόπο την γνώμη τους για μας. Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας που ανταποκρίθηκαν. http://www.facebook.com/notes/marina-argyroiliopoulou/%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%82/414449571945721