Ευχαριστούμε που μας γεμίσατε!
Αγαπητοί μας μαθητές, παλιοί και νέοι! Ευχαριστούμε που και εφέτος μας γεμίσατε με την αγάπη σας, με την επιτυχία σας, με τις συστάσεις σας στους φίλους σας και με την εγγραφή σας στο φροντιστήριό μας. Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή απόλαυση στο ταξίδι της εκμάθησης της γερμανικής με τη μέθοδο του Στάθη Αργυροηλιόπουλου, Deutsch für Griechen.
Εγγραφές - Εκπτώσεις
Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Οι εγγραφές άρχισαν στις 2 του Σεπτέμβρη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Γι αυτό μην αναβάλετε την ενημέρωσή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα από τις 12:00 έως τις 21:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Έκπτωση 10% έχουν όσοι έκαναν την εγγραφή τους για το νέο έτος μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013 και όσοι μαθητές γραφτούν δύο μαζί, έκπτωση 20% έχουν οι κάτοχοι ευρωπαϊκής κάρτας νέων. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συζητείται ξεχωριστά και κατ' ιδίαν. Το φροντιστήριο M-Argyroiliopoulou διδάσκει γερμανικά με τη μέθοδο Ελληνογερμανικού Γλωσσικού Συσχετισμού του Στάθη Αργυροηλιόπουλου "Deutsch für Griechen", αλλά δεν έχει σχέση με τα φροντιστήρια Deutsch für Griechen. Ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μόνο στο φροντιστήριό μας: M-Argyroiliopoulou, Πύλου 13, Χαλάνδρι. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά την έξυπνη μέθοδο που έκανε την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας... παιχνίδι!
Νέα τμήματα ενηλίκων τον Φεβρουάριο
Νέο τμήμα ενηλίκων ανοίγει την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 έως 31 Αυγούστου 2014 Στόχος του τμήματος είναι η κατάκτηση του επιπέδου του Β1 (ZD) Το μάθημα είναι τέσσερις ώρες την εβδομάδα (δύο δίωρα) και έχουμε διακοπές 15 ημέρες το Πάσχα (όπως τα σχολεία) και 15 ημέρες το καλοκαίρι (οι οποίες θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές του τμήματος). Τα βιβλία και το έντυπο υλικό διατίθενται δωρεάν. Επίσης το φροντιστήριό μας προσφέρει έκπτωση 20% σε μαθητές οι οποίοι θα κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. Για οποιαδήποτε άλλη μεμονωμένη περίπτωση πρέπει να μιλήσουμε προσωπικά. Το φροντιστήριο M-Argyroiliopoulou διδάσκει γερμανικά με τη μέθοδο Ελληνογερμανικού Γλωσσικού Συσχετισμού του Στάθη Αργυροηλιόπουλου "Deutsch für Griechen", αλλά δεν έχει σχέση με τα φροντιστήρια Deutsch für Griechen. Ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μόνο στο φροντιστήριό μας: M-Argyroiliopoulou, Πύλου 13, Χαλάνδρι.
Οι μαθητές μας μιλούν για μας στο Facebook
Στην παρακάτω ιστοσελίδα θα διαβάσετε την γνώμη κάποιων μαθητών που πέρασαν από το φροντιστήριό μας. Τους το ζητήσαμε, ώστε εσείς, οι ενδιαφερόμενοι, να έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να τους "ρωτήσετε" κατά κάποιο τρόπο την γνώμη τους για μας. Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας που ανταποκρίθηκαν. http://www.facebook.com/notes/marina-argyroiliopoulou/%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%82/414449571945721