Ευχαριστούμε που μας γεμίσατε!
Αγαπητοί μας μαθητές, παλιοί και νέοι! Ευχαριστούμε που και εφέτος μας γεμίσατε με την αγάπη σας, με την επιτυχία σας, με τις συστάσεις σας στους φίλους σας και με την εγγραφή σας στο φροντιστήριό μας. Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή απόλαυση στο ταξίδι της εκμάθησης της γερμανικής με τη μέθοδο του Στάθη Αργυροηλιόπουλου, Deutsch für Griechen.
Οι μαθητές μας μιλούν για μας στο Facebook
Στην παρακάτω ιστοσελίδα θα διαβάσετε την γνώμη κάποιων μαθητών που πέρασαν από το φροντιστήριό μας. Τους το ζητήσαμε, ώστε εσείς, οι ενδιαφερόμενοι, να έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να τους "ρωτήσετε" κατά κάποιο τρόπο την γνώμη τους για μας. Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας που ανταποκρίθηκαν. http://www.facebook.com/notes/marina-argyroiliopoulou/%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%82/414449571945721
Νέο τμήμα αρχαρίων ενηλίκων
Νέο τμήμα αρχαρίων ενηλίκων αρχίζει την Τρίτη 3/2/15, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 18.00-20.00. Στόχος των μαθημάτων η κατάκτηση του γνωστικού επίπεδου Β1 και η συμμετοχή στις εξετάσεις που διοργανώνει το Goethe Institut Athen τον Σεπτέμβρη του 2015 για την απόκτηση του Β1 ZD. Διακοπές θα έχουμε 15 ημέρες το Πάσχα και 15 ημέρες το καλοκαίρι. Εκπτώσεις έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου (10%), όσοι γραφτούν δύο μαζί (20%) και οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας (30%). Επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη μέθοδο Ελληνογερμανικού γλωσσικού συσχετισμού Deutsch für Griechen.